Розвиток мікрорайону «Кульпарківська-Трускавецька» обговорять на слуханнях

1919 0
Виконком переніс розгляд питання про затвердження детального плану цієї території.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Підставою такого рішення стало те, що мешканці району мають зовсім інший погляд на його розвиток, аніж запропоновано проектом.  За словами заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, в неділю громада цього мікрорайону збирається на слухання, щоб обговорити перспективи розвитку.

Зі свого боку міський голова Андрій Садовий наголосив, що це питання двічі голосували на сесії міської ради і двічі він накладав на нього вето.

Читайте також: Будівництво житлового кварталу у Львові визнали незаконним 

«Двічі ветував голова цю ухвалу, а її все пхають і пхають» – сказав мер Львова.

За його словами, це земля громади Львова, яку віддали в оренду і зараз там тимчасово розміщена стоянка автомобілів. «Власники парковки вирішили поторгувати нею» – зазначив Андрій Садовий.

Згідно з даними Львівської міської ради, йдеться про ділянку площею понад два гектари. Згідно з планами, там хотіли збудувати п’ять житлових секцій: дві по 10 поверхів, ще дві – по вісім і одну на сім поверхів, а також об’єкти громадського використання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!