Рух для пішоходів по мосту на Городоцькій – обмежений

3905 0
Міст на вулиці Городоцькій відкрили для для проїзду транспорту учора, 31 грудня, о 18:00 годині, але для пішоходів він обмежений.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури, рух для пішоходів обмежений. Роботи по хідниках та спусках будуть продовжені одразу після свят, якщо будуть сприятливі погодні умови.

«Рух для пішоходів ще обмежений. Просимо усіх звернути на це увагу. Була нанесена необхідна дорожня розмітка, вже прибрали усі блоки, які обмежували рух. Довстановлюють дорожні знаки. Незавершений увесь об’єм робіт щодо хідників та спусків. Ці роботи будуть продовжені одразу після свят, якщо сприятимуть погодні умови», – розповів Сергій Бабак, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Читайте також: Частина вулиці Богданівської – непроїзна через ліквідацію аварії

Як повідомив Tvoemisto.tv керівник із підрядних робіт ТзОВ «Західтрансбуд» Зиновій Дац, вдалося завершити не усі роботи: «Ми на наступний рік переносимо влаштування верхнього шару покриття, бо погодні умови не дозволяють зараз це зробити якісно. Навесні роботи відновлять і рух знову перекриватимуть».

Опублікувала Наталія Середюк 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!