На правах реклами

«Рух» готується до битви з чемпіоном. Розклади букмекерів

1102 0
У четвер «Шахтар» зіграє свій матч на полі ізраїльського «Маккабі», а вже на вихідних має зустріч з «Рухом». Чи вистачить фавориту сил?
Фото: Footballua

Фото: Footballua

Один з представників Львівщини в елітному футбольному дивізіоні України – футбольний клуб «Рух» у наступному турі зіграє проти кращої команди минулого сезону – «Шахтаря».

Для «Руху» друга частина сезону розпочалася доволі непогано – команда мала шанс перемогти полтавську «Ворсклу» в домашньому матчі, але все ж не втримала перемогу, зігравши внічию з рахунком 1:1 і набрала одне очко. Що теж непогано, враховуючи те, що суперник – один з претендентів за третє місце в чемпіонаті.

Втім, нове випробовування для колективу з Львівщини буде ще більш суворим – вже у наступному турі Прем’єр-ліги на «Рух» чекає виїзна битва з чемпіоном країни – «Шахтарем» і, на думку експертів, шансів на набір очок у цій баталії у гостей буде не надто багато. Так вважають не тільки журналісти та телевізійники, що висвітлюють події в українському футболі, але і аналітики з беттінг-сфери, котирування якої часто є чудовими індикаторами розподілу сил в тому чи іншому матчі, або ж цілому турнірі. От і експерти контори «Паріматч» не бачать особливих перспектив для «Руху» у протистоянні з «гірниками». Якщо скачати додаток «Парі-Матч» на Android або iOS, можна знайти свіжі коефіцієнти на матч «Руху» та «Шахтаря». І, конвертувавши їх у відсотки ймовірності перемоги однієї та іншої команди, зрозуміти, що у «Руху» лише 7% шансів на перемогу, а от у чемпіона аж 80%. 

Цікаво, що «Рух» залишається «андердогом» битви з «гірниками», незважаючи на низку факторів, які свідчать зовсім не на користь гостей. Взагалі, роблячи ставки на спорт, дуже часто слід звертати увагу не лише на силу суперників у тому чи іншому матчі, але і на додаткові обставини. Так от, у «Шахтаря» буде багато саме таких обставин, які можуть завадити їм здобути три очки в грі з командою, яка бореться за виживання з Львівщини.

Перший і головний фактор – гра чемпіона у Лізі Європи посеред тижня. У четвер «Шахтар» зіграє свій матч на полі ізраїльського «Маккабі», а вже на вихідних має зустріч з «Рухом». Чи вистачить фавориту сил?

Другий фактор – не найкраща форма «гірників». Команда Луїша Каштру вже встигла втратити очки у другій частині першості, зігравши внічию з «Колосом» у першому турі після поновлення чемпіонату (0:0). І хоча в цьому матчі було багато претензій до стану поля на стадіоні в Києві, де відбувалася гра, ніхто не може гарантувати, що в матчі з «Рухом» будуть ідеальні умови для гри зіркових бразильців «Шахтаря».

Тож, незважаючи на скептичне ставлення експертів та аналітиків до шансів «Руху» у битві з чемпіоном, віддавати три очки достроково фавориту не варто. Тим паче, що львів’яни вже мають досвід відбору цінних турнірних балів у «гірників», коли у першому колі нинішнього чемпіонату зіграли з чемпіоном внічию удома (1:1).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!