Політична реклама

Рух трамваїв у Львові блокують автомобілі

1490 0
Водіїв просять не паркувати машини на тротуарах та трамвайних коліях. Це створює незручності пішоходам, заважає руху громадського транспорту та роботі комунальних служб під час прибирання. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як розповіли в ЛКП «Львівелектротранс», неправильно припарковані автомобілі дуже часто спричиняють затримки у русі електротранспорту.

"За останні дні у нас було кілька випадків, коли машини залишали припаркованими на трамвайних коліях і протягом 20-30 хв не курсували трамваї. Наприклад, 18 січня машину залишили на вул Ст.Бандери, 27, що на 20 хв заблокувало рух трамваїв. 16 січня 30 хв не курсували трамваї № 2, 9 та 10, бо на вул Коперника, 44 на трамвайній колії припаркували машину. 12 січня на вул Б. Хмельницького, 8 водій залишив машину і 30 хв не їздили трамваї" - повідомив Олег Білокурий, заступник начальника з руху ЛКП «Львівелектротранс».

Як уточнили в ЛКП «Львівелектротранс», у тиждень буває 2-3 випадки, коли через неправильно припаркований автомобіль по 15-20 хв не курсує електротранспорт.

Відтак, усіх водіїв просять дотримуватись правил дорожнього руху та не залишати автомобілі на трамвайних коліях.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!