У Києві частково обмежили рух транспорту на Броварському проспекті

2766 0
Обмеження триватиме до 1 липня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

На Броварському проспекті на о. Гідропарк частково обмежили рух транспорту. Обмеження триватиме до 21:00 1 липня. Про це повідомляє КК «Київавтодор», передає Київська МДА. 

«На Гідропарку розпочали ремонт підземного переходу біля Венеціанського мосту, користуючись зачиненою станцією метро й зменшеною кількістю відвідувачів», – пояснюють у відомстві. 

Читайте також: Ховайтеся. Ви не знаєте, куди прилетять ці кляті ракети 

Працівники КП «Київавтошляхміст» виконують першочергові відновлювальні роботи. Під час робіт рух транспорту частково обмежено на автошляху на Венеціанський міст, а також на Броварському проспекті.

Нагадаємо, у зв’язку з різким зростанням попиту на приміські перевезення в напрямку Ірпеня, Бучі, Малина, Коростеня «Укрзалізниця» суттєво збільшила кількість приміських поїздів на цьому напрямку. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!