Рух тролейбусів на вулиці Шота Руставелі у Львові відновили

1810 0
Як повідомили в ЛКП «Львівелектротранс», о 16:35 год відновлено рух тролейбусів №25 по вул Шота Руставелі.

Нагадаємо, тролейбуси не курсували вул Шота Руставелі, у зв’язку з пожежею, що сталась о 12:55 год. на горищі житлового будинку, що на вул. Шота Руставелі, 32. Постраждалих немає, проте вогнем знищено дахове покриття, площею 300 м2.

Пожежу ліквідували о 13:43 год.  До гасіння пожежі залучали 59 осіб та 16 одиниць техніки. Причину пожежі – встановлюють.

Нагадаємо, 4 липня у Львові на засіданні транспортної комісії з безпеки руху погодили транспортні зміни на ділянці вулиці Шота Руставелі, де на початку червня автобус №3а збив насмерть п’ятирічну дівчинку. Як розповів Tvoemisto.tv інженер центру керування руху ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила, там змінять схему руху і перенесуть зупинку громадського транспорту. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!