На правах реклами

«Рух» завдяки автоголу виграв дербі у «Львова»

870 0
У межах шостого туру Української прем’єр ліги завершилося львівське дербі перемогу в якому з мінімальним рахунком здобули підопічні Леоніда Кучука.

Завершився черговий матч української Прем'єр-ліги. У межах шостого туру чемпіонату львівський «Рух» на своєму полі зустрічався зі «Львовом». Перемогу святкували підопічні Леоніда Кучука. Вирішальним став автогол форварда «Львова» Ренана Олівейри на 67-й хвилині зустрічі. Таким чином матч завершився мінімальною перемогою «Руху» з рахунком 1:0.

На сайті РБ згадують, що на 95-й хвилині з поля видалили футболіста господарів Ярослава Карабіна, тому команда закінчила гру вже в неповному складі. Слід відзначити, що обидві львівські команди недостатньо добре стартували в новому сезоні. Однак у «Руху» були два хороших матчі. Саме команда Леоніда Кучука більше відповідала амплуа фаворита.

Обидві команди за п'ять турів забили по чотири м'ячі – це навіть менше, ніж по голу за матч. Тож експерти передбачали «низову» гру з мінімальною кількістю забитих голів.  

Для львівського «Руху» це друга перемога в сезоні. Команда набирає 7 очок і розташовується на 10-му рядку в таблиці УПЛ. «Містяни» як і раніше без перемог в поточному сезоні. Це вже четверта поразка команди. Наразі в її активі 2 бали та 15 місце в таблиці УПЛ. Лідирує в таблиці з 16 очками київське «Динамо».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!