Львівський супермаркет відмовився від продажу російських товарів

3873 2
З 1 лютого мережа «Рукавичка» припиняє продаж російських товарів. Керівництво компанії прийняло рішення заблокувати прийом товару з штрих-кодом агресора «46» та дало доручення працівникам щодо подальшого виявлення та вилучення торгових марок російського походження, замаскованих під товари з українським чи іноземним штрих-кодом.
zbruc.eu

zbruc.eu

Як повідомляють на офіційному сайті   мережі «Рукавичка», виведення російських товарів з продажу – це принципова позиція керівництва мережі, тому вони розраховують на підтримку покупців. 
 
Також зауважують, що заміна російської продукції європейськими аналогами може вплинути не лише на якість, але й вартість товару. Та ці кошти вже не поповнюватимуть кишені тих, хто закуповує зброю проти українців.
 

Читайте також:
30 Січня, 2015 20:37
Ігор Повністю підтимую. Але з часом буд таке : Російське на полицях виставив - супермаркет згорів.
29 Січня, 2015 20:22
Evgen Молодці! Одразу захотілось щось в них придбати :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!