Ще один львів’янин іде в президенти

3951 0
Офіційно ЦВК зареєструвала дванадцятеро кандидатів у президенти.
фото: www.theinsider.ua

фото: www.theinsider.ua

Руслана Кошулинського висунули єдиним кандидатом у президенти України від об’єднаних націоналістичних сил. Про це повідомили на сторінці ВО «Свобода» у Twitter.

Кандидата на з’їзді партії представив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок. За його словами, Руслан Кошулинський – єдиний кандидат, якого висувають п'ять націоналістичних сил, серед яких Конгрес українських націоналістів, «Правий сектор», рух «С14», ВО «Свобода» та Організація українських націоналістів.

Читайте також: Відпустка за відпусткою. Хто дбає про Львів замість Садового

Додамо, що офіційно ЦВК зареєструвала дванадцятеро кандидатів у президенти, серед них міський голова Львова Андрій Садовий, що балотується від об’єднання «Самопоміч». Про свою участь у виборах, які відбудуться навесні 2019 року, заявляв також лідер партії «Народний контроль» Дмитро Добродомов.

Довідка

Руслан Кошулинський – український політик, народний депутат України VII скликання, заступник голови ВРУ VII скликання, заступник партії та голова Секретаріату ВО ВО «Свобода». Народився 9 вересня 1969 року у Львові. У 2015 році брав участь у виборах міського голови Львова. Того ж року став депутатом ЛОР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!