Руслана презентувала фільм-спогад про Кузьму

5667 0
Співачка Руслана разом зі своїм чоловіком зняла та опублікувала музичний фільм-присвяту для свого загиблого друга Андрія Кузьменка.

До 40 днів із моменту загибелі свого близького друга та колеги по сцені співачка Руслана створила фільм «Кузьма. Ти є суперстар!» В основі відеороботи – кадри зі спільного туру «Ого-шоу», який відбувся у 2012 році. Андрій Кузьменко під час туру був ведучим та виконував свої пісні.

Читайте також: Старі фотографії Кузьми Скрябіна

Цей фільм про Кузьму, для Кузьми, для дружини Світлани, для доньки Марії-Барбари, для мами з татом, для його щирих друзів, для всіх, хто мав щастя і задоволення з Кузьмою працювати хоч би раз в житті, для багатомільйонних прихильників Кузьми, – охарактеризувала фільм співачка.

Читайте також: Більше 20-ти виконавців заспівають на концерті пам’яті Кузьми

Окрім того, раніше Руслана на своїй facebook-сторінці закликала Президента присвоїти Кузьмі звання Народного артиста України. «Це навіть не присвоєння, а швидше фіксація феномену, що Андрій – справді Народний. Був, є і буде», – написала вона.

Читайте також: Мама Кузьми запропонувала обговорення проекту «Скрябін 2.0»

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого в ДТП на Дніпропетровщині. 4 лютого Львів прощався зі співаком у церкві Преображення Господнього. Родина, друзі та прихильники музиканта проводжали його в останню путь аж до ранку. Поховали Кузьму на цвинтарі в Брюховичах. Наприкінці лютого пісня «Дельфіни» гурту «Скрябін» очолила чарт найпопулярніших пісень серед радіослухачів України. Від того часу ця композиція вже кілька тижнів займає перше місце у рейтингу радіоцентру FDR


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!