Руслана презентувала казковий кліп на пісню-колискову «Ходить сон»

1825 0
Зйомки кліпу відбувалися у Карпатах.
Фото: Facebook-сторінка Руслани

Фото: Facebook-сторінка Руслани

Співачка Руслана презентувала нову казкову відеороботу на пісню-колискову «Ходить сон». Зйомки проходили в Карпатах. Композицію виконавиця присвятила усім дітям, мамам і бабусям.

Читайте також: Українські виконавці спільно заспівали коляду «Христос народився»

«Коли ми спимо, душа мандрує світами. Коли ми прокидаємося, ми народжуємося знову і знову. Ми отримуємо безцінний дар – новий день, нове життя, ще один шанс почати все спочатку. І містком до Сну, до чарівної метаморфози життя є Колискова. Мелодія. Слово. Спів. Чарівна вібрація Всесвіту. Вона ніжним голосом Матері вбирає наші страхи і повертає нам наші дитячі мрії. Це не просто музика, це Метамузика», – написала у дописі до відео співачка.

Авторами тексту та музики стали сама Руслана та її чоловік і продюсер Олександр Ксенофонтов.

У коментарях користувачі кажуть, що це «найніжніша і наймелодійніша колискова у світі», «справжня магія Різдва», «неймовірна казка».

Співачка багато часу проводила в експедиціях у Карпатах, вивчала гуцульські ритми, щоб створити власну колискову. Зйомки кліпу проходили в автентичному карпатському будинку, де всі речі є музейними експонатами. Руслана у кліпі одягнута в гуцульську сорочку, пошиту 100 років тому з домотканого полотна, а колиска у відеороботі виготовлена ще 300 років тому й зроблена без жодного цвяха. Цю колиску знайшли в одній старій хаті, де нібито виколисали 10 поколінь.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!