Руйнування пам'ятки архітектури і евакуація переселенців. Як минула доба на Львівщині

2978 0
Коротко про важливі події доби, що минула.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Сирени. Сповіщень про повітряну тривогу в області не було. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Обвал будинку. Вночі у Львові на проспекті Свободи частково зруйнувався багатоквартирний житловий будинок – пам'ятка архітектури місцевого значення. Одна квартира зруйнована повністю, дві – частково, також повністю знищені два нежитлові приміщення. Ніхто не постраждав та не травмувався. До розбору завалів ДСНС залучили 6 одиниць техніки та 42 людини.

Читайте також: У центрі Львова вночі стався обвал житлового будинку. Фото

Переселенці. Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 182 людини. До Перемишля зі Львівщини вирушили 677 осіб.

Кордон. Через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 20 тисяч 999 людей. Повернулися – 20 тисяч 850 громадян нашої держави.

Тероборона. На Львівщині для членів добровольчих формувань скасували перепустки для комендантської години. При собі достатньо мати посвідчення добровольця тероборони за формою, затвердженою Міноборони.

Читайте також: На Львівщині добровольцям тероборони скасували перепустки під час комендантської години

Диверсії. Поліція області опрацювала 1517 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!