Ryanair може зайти в Україну через іншу компанію

2677 0
Ірландський лоукостер Ryanair подав попередню заявку на купівлю італійської аівакомпанії Alitalia, повідомило агентство Рейтерс з посиланням на головного фінансового директора ірландської компанії Ніла Сорахана.

Італійський авіаперевізник заявив про початок процедури банкрутства. Це відбувається вже вдруге за останні роки. Результатом процесу має стати перебудова, продаж або перезапуск компанії. Поки що Alitalia отримала близько десяти пропозицій.

Сорахан не повідомив жодних інших подробиць, лише зауважив, що компанія вважає за потрібне брати участь в боротьбі за Alitalia.

Італійський авіаперевізник актуально має сполучення з Україною – здійснює щоденні рейси до римського аеропорту Ф‘юмічіно. Якщо ірландцям вдасться купити Alitalia, то вони автоматично отримають доступ на український ринок.

Читайте також: У Львові провели флешмоб «Зберегти Ryanair». Відео

Нагадаємо, на початку липня Ryanair відмовився від запланованого виходу на український ринок – перевізник не зміг досягти домовленості з міжнародним аеропортом «Бориспіль». Від цього рішення постраждав і львівський аеропорт імені Данила Галицького, який підписав угоду з ірландською компанією, згідно з якою, з осені цього року зі Львова мали запустити сім нових авіарейсів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!