Ryanair може зайти в Україну до кінця зими

1880 0
За словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, минулого року були сильні спроби зірвати переговори з європейським бюджетним авіаперевізником.
фото: Зоя Красовська

фото: Зоя Красовська

Бюджетний авіаперевізник Ryanair може почати літати з України до кінця зими. Про це в ефірі телеканалу Zik розповів міністр інфраструктури Володимир Омелян, повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Володимир Омелян про Ryanair та автобани через Львівщину

«З Ryanair ми вже на фінальному етапі переговорів. Я сподіваюсь, що її прихід відбудеться в січні-лютому. Є технічні моменти, які ми завершуємо, але загалом все добре. У нас не було поступок, порівняно з тими позиціями, які ми мали минулого року», – розповів міністр.

За його словами, минулого року переговори з європейським лоукостером проходили легко, проте були сильні спроби їх зірвати.

«Мені шкода, що минулого року вони зупинилися, бо українці вже з вересня 2017 року могли абсолютно дешево літати в ЄС як зі Львова, так і з Києва. Я вірю - 2018-й буде роком лоукостів. Я переконаний, що ця та інші компанії будуть літати в та з України, бо це не лише зручно для українця, це зручно для іноземного туриста, який полетить і залишить тут свої гроші», – зазначив Володимир Омелян.

У той же час, в інтерв’ю Tvoemisto.tv він повідомив, що якщо Ryanair вийде на український авіаринок, то він має літати з Борисполя та Львова.

Читайте також: Wizz Air запустить авіарейс Львів – Дортмунд раніше, аніж обіцяв

Нагадаємо, в березні минулого року стало відомо про прихід ірландського лоукостера «Ryanair» в Україну у два міста – Львів та Київ. Проте вже в липні ірландський лоукостер не зміг домовитися з аеропортом «Бориспіль» та скасував свій вихід на український ринок. На початку січня 2018 року в Україні знову анонсували про прихід Ryanair на український авіаринок.

ТЕГИ: Ryanair

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!