Ryanair не відновить польоти, якщо заборонять продаж частини квитків для збереження дистанції

3196 0
Бізнес-модель компанії ґрунтується на недорогих квитках, завдяки чому в літаках не залишається порожніх місць.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Ірландський лоукостер Ryanair не бачить сенсу відновлювати авіаперевезення, якщо заборонять продавати квитки на середні місця в салоні задля збереження соціального дистанціювання. Про це з посиланням на заяву виконавчого директора компанії Майкла О’Лірі повідомляє The Guardian.

«Ми не можемо заробляти на 66% завантаження», — сказав він.

О’Лірі назвав таку заборону «безглуздою», бо вона, за його словами, не матиме жодного ефекту. Окрім цього, чоловік наголосив, що в разі ухвалення країнами Європи цих правил бізнес-модель Ryanair буде «розірвана на шматки», і компанія не буде літати.

Читайте також: Першими полетять лоукости. Директорка львівського аеропорту про кризу і найближчі перспективи

О’Лірі зазначив, що сказав ірландському уряду: або вони доплачують за середні місця, або Ryanair не літатиме.

Додамо, що бізнес-модель компанії ґрунтується на продажу недорогих квитків, завдяки чому в літаках не залишається порожніх місць.

Нагадаємо, раніше ірландський лоукостер RyanAir анонсував ще більше зниження цін на польоти після завершення карантину. Тоді, за словами Майкла О'Лірі, якщо все буде добре, компанія почне відновлювати польоти вже у червні, але ідеться про невелику частку з них. А от вже у липні-серпні у компанії сподіваються працювати на більшій потужності і готові продавати квитки за 1-10 євро.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!