Ryanair офіційно зайшов в Україну. Розклад маршрутів зі Львова, ціни

15464 0
Ірландський лоукостер оголосив маршрути, які з жовтня почнуть літати зі Львова до Польщі, Німеччини та Великої Британії.
Фото: schuberttravel.com.ua

Фото: schuberttravel.com.ua

На офіційному сайті ірландського лоукостера Ryanair з’явився перелік міст та розклад маршрутів, що вилітатимуть зі Львова. Зокрема з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького можна буде полетіти до Німеччини, Польщі та Великої Британії. На сайті доступне бронювання квитків із 31 жовтня. 

Львів — Дюсельдорф (Веце) — тричі на тиждень у середу, п’ятницю та неділю. Найдешевші квитки, коштують від 26 євро;

Львів — Меммінген — двічі на тиждень у середу на неділю. Квитки зі Львова стартують від 26 євро, а у зворотному напрямку — від 10;

Львів — Краків — по вівторках, четвергах і суботах. Квитки до Кракова і назад коштують від 26 євро на економ-клас;

Львів — Варшава (Модлін) — рейси в понеділок, п'ятницю та неділю. О 12:00 літак вилітає з Модліна, а о 14:05 буде у Львові. У зворотному напрямку виліт відбуватиметься о 14:40, приземлення о 14:45 в Польщі. Ціни у обидва боки на найдешевші квитки стартують від 43 євро;

Львів — Лондон (Стантсед) — польоти виконуватимуть у понеділок, п’ятницю та неділю. Ціни на квитки стартують від 52 євро у дві сторони;

Читайте також: Влітку відкриють нові авіарейси зі Львова до Італії

Додамо, що сьогодні у Києві в аеропорту Бориспіль відбулося офіційне представлення Ryanair в Україні. Представники ірландського лоукостера підписали угоди з київським та львівським аеропортами. 

Як зазначив Петро Порошенко, перший рейс з України вилетить у жовтні, оскільки українські летовища мають підготувати інфораструктуру та сервіс, а ірландський лоукостер — закупити літаки.

Читайте також: Запуск авіарейсу Львів — Брно відклали на невизначений термін

Нагадаємо, торік у березні ірландський лоукостер заявив про вихід на український ринок, зокрема у аеропорти Києва та Львова. Однак вже в липні авіаперевізник не зміг домовитися з аеропортом «Бориспіль» та скасував свій прихід в Україну. На початку січня 2018 року в Мінінфраструктури України знову анонсували про прихід Ryanair на український авіаринок, пізніше це підтвердили представники аівакомпанії. Спочатку Ryanair має розпочати виконувати рейси з Києва, а згодом — зі Львова.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!