Ryanair оголосив про старт рейсів із аеропорту «Львів» до трьох міст Італії

9020 0
Йдеться про Рим, Бергамо та Болонью.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair з липня відкриває рейси з аеропорту «Львів» до трьох міст Італії. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

Йдеться про Рим, Бергамо та Болонью. У аеропорту кажуть, це тільки перші напрямки. Польоти стартують вже у липні. За розкладом можна стежити на сайті летовища за посиланням.

Читайте також: WizzAir відкриває рейс зі Львова до Будапешта. Розклад, вартість

Нагадаємо, що до карантину ірландський лоукостер у березні цього року вже анонсував польоти до трьох міст Італії – Мілану, Риму та Болоньї. Також від п’ятниці, 19 червня, у аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького перейшли від режиму простою до роботи у половину дня. Зараз тут працює 1 500 працівників та роблять акцент на внутрішні рейси.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!