Ryanair продовжив зупинку майже всіх польотів до 14 травня

2485 0
Ryanair повністю підтримує усі дії урядів країн ЄС та готовий до відновлення польотів після подолання пандемії COVID-19.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Ірландський лоукостер Ryanair продовжив обмежений графік польотів до 14 травня — майже 99% літаків авіакомпанії залишатимуться незалученими до середини травня. Про це йдеться на корпоративному сайті авіакомпанії.

В авіакомпанії вирішили продовжити обмеження через те, що європейські країни продовжили карантині заходи: закриття кордонів, припинення регулярного авіасполучення тощо. Там уточнюють, що наразі не відомо, до якого часу це триватиме, однак Ryanair повністю підтримує усі дії урядів країн ЄС та готовий до відновлення польотів після подолання пандемії COVID-19.

Читайте також: Першими полетять лоукости. Директорка львівського аеропорту про кризу і найближчі перспективи

Авіакомпанія продовжує виконувати невелику кількість рейсів, переважно між Великобританією та Ірландією, а також з цих країн в Португалію, Нідерланди, Шотландію, Німеччину та Угорщину.

Раніше в лоукостері повідомляли, що не бачить сенсу відновлювати авіаперевезення, якщо заборонять продавати квитки на середні місця в салоні задля соціального дистанціювання. Перед цим у компанії заявляли, що після карантину готові продавати квитки за 0,99 євро. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!