Ryanair відкрив продаж квитків зі Львова до литовського Каунаса

1220 0
Рейси із Каунаса до Львова почнуть виконувати з 2 липня.
Фото: Віталій Замостьян

Фото: Віталій Замостьян

Лоукостер Ryanair почав продаж квитків на новий маршрут зі Львова до литовського міста Каунас. Він розташований у 100 км від столиці Литви Вільнюса і в 215-240 км від курортних міст Клайпеда і Паланга на березі Балтійського моря, повідомляє Avianews.com.

Читайте також: Які рейси відкриють у львівському аеропорту найближчим часом. Перелік

Літати з Каунаса до Львова Ryanair почне 2 липня. Фактичним перевізником буде польський лоукостер Buzz.

Вильоти із Каунаса відбуватимуться о 19:45 по понеділках і о 13:50 по п’ятницях. Вильоти зі Львова Ryanair запланував на 21:30 по понеділках і на 15:35 по п’тницях. Час перельоту становить 1 годину 20 хвилин.

Квитки на рейс Львів – Каунас можна буде придбати від 29 євро в одну сторону. Їх можна придбати на сайті Ryanair.

Читайте також: Літо 2021. Куди львів'яни зможуть полетіти на відпочинок

Загалом Ryanair запланував на літній час перельоти зі Львова за 17 маршрутами – 37 рейсів на тиждень в пік сезону. Лоукостер має намір літати в Барі, Будапешт, Каунас, Неаполь, Палермо, Пізу, Турин, Венецію, Бергамо, Болонью, Рим, Краків, Познань, Вроцлав, Варшаву, Лондон і Веце.

Нагадаємо, У Міжнародному аеропорту «Львів» найближчим часом планують відновити ряд рейсів та відкрити нові. Нові напрямки відкриють авіакомпанії Lufthansa, Wizz Air, SkyUp.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!