Ryanair відкриває новий рейс зі Львова до Братислави

1594 0
Маршрут планують запустити 2 січня 2022 року.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Лоукостер Ryanair заявив про відкриття нового рейсу зі Львова до Братислави. Про це повідомили на сайті авіановин. 

Читайте також: Україна та ЄС підписали угоду про «відкрите небо». Що це означає

Маршрут планують запустити 2 січня наступного року. В цей день за новим маршрутом полетять літаки не лише зі Львова до столиці Словакаї, а й з Херсону до Відня, столиці Австрії. 

Мінімальна ціна квитків зі Львова становитиме 15 євро в один бік. Цей тариф включає перевезення з собою лише ручної клажі, а її габарити не мають перевищувати 40х25х20 см, при цьому вага не обмежена. 

Нагадаємо, що з 2018 році на маршруті Львів – Братислава виконує польоти також авіакомпанія Wizz Air. 

Читайте також: Ryanair та WizzAir відкривають та відновлюють авіарейси зі Львова

Додамо, що авіакомпанія WizzAir відновить цього року такі напрямки зі Львова: Львів – Будапешт (з 3 листопада щосереди та щонеділі), Львів – Катовіце (рейси з 17 грудня щопонеділка та щоп’ятниці), Львів – Братислава. (польоти з 20 грудня щопонеділка та щоп’ятниці), Львів – Вільнюс (рейси з 19 грудня у середу і неділю), Львів – Біллунд (рейси стартують з 17 грудня).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!