Ryanair відкриває перший рейс із Києва, Львів – чекає

3752 0
Це друга спроба ірландського лоукостера вийти на український ринок.
Фото: schuberttravel.com.ua

Фото: schuberttravel.com.ua

Із наступного тижня ірландський лоукостер Ryanair вперше полетить із українського аеропорту. Зокрема у понеділок, 3 вересня, літак вирушить із Києва до німецького Берліна (Шенефельд). Про це повідомили у прес-службі Міжнародного аеропорту «Бориспіль», пише Європейська правда з посиланням на Interfax-Україна.

Із львівського аеропорту Ryanair має полетіти 31 жовтня. Зокрема у розкладі зазначені рейси до Дюсельдорфа, Меммінгена, Варшави, Кракова та Лондона. 

Читайте також: Ryanair оголосив оновлений графік польотів зі Львова. Розклад

Додамо, що це друга спроба бюджетного авіаперевізника вийти на український ринок. Торік у березні ірландський лоукостер заявив про прихід в Україну, зокрема у аеропорти Києва та Львова. Однак вже в липні авіакомпанія не змогла домовитися з аеропортом «Бориспіль» та скасувала свій прихід в УкраїнуRyanair із другої спроби офіційно вийшов на український ринок у березні. Тоді львівський аеропорт та керівництво лоукостера уклали угоду та оголосили про відкриття рейсів до Німеччини, Польщі та Великої Британії. Нещодавно компанія змінила правила перевезення ручної поклажі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!