Ryanair змінив структуру тарифів та ввів передплату за харчування

1644 0
Ціни тарифів Regular і Plus тепер не значно відрізняються від найдешевшого тарифу.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Ірландський лоукостер Ryanair змінив структуру тарифів, збільшив максимальний збір за пріоритетну посадку та запровадив можливість попереднього замовлення харчування. Про це інформує Avianews.com.

Читайте також: Ryanair також запускає прямий рейс зі Львова до Будапешта

Найдешевший тариф Standard перейменували на Value. Як і раніше, він передбачає перевезення лише маленької ручної поклажі розмірами 40х25х20 см.

Тариф Plus, до якого раніше входила й пріоритетна посадка й можливість перевезення двох місць ручної поклажі, безкоштовний вибір стандартного місця й 20 кг багажу, тепер називається Regular і не передбачає багаж.

Тариф Flexi Plus перейменували в Plus. Раніше він передбачав пріоритетну посадку з можливістю перевезення ручної поклажі, безкоштовний вибір місця, швидкий контроль у аеропорту за fast track, безкоштовну реєстрацію в аеропорту й можливість змінювати дату вильоту.

Тепер до тарифу Plus входить лише перевезення маленької ручної поклажі, безкоштовний вибір стандартного місця, 20 кг багажу й безкоштовна реєстрація в аеропорту.

Тож ціни тарифів Regular і Plus тепер не значно відрізняються від найдешевшого тарифу. Водночс Ryanair дозволив попередньо замовити харчування, зокрема каву, чай, воду та снеки. Також змінили діапазон цін на пріоритетну посадку — з 6-12 до 6-14.

Читайте також: Сайт Ryanair написав про вікенд у Львові

Додамо, що зі Львова Ryanair літає до Варшави, Кракова, Меммінгена, Дюссельдорфа та Лондона.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!