Рясне-1 та Рясне-2 з’єднають магістраллю з центром Львова

6539 0
Будівництво нової дороги перебуває на стадії проектування.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

Мікрорайони Рясне-1 та Рясне-2 планують з’єднати новою магістралю з центром міста, що дасть змогу розвантажити вулицю Шевченка. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Рясне-1 планують з’єднати з Левандівкою новою дорогою

«Це дуже важливий проект. Його називають "проектування вулиці від вул. Суботівської до мікрорайону Рясне". Він був включений у стратегію розвитку міста «Львів-2020», як одна із трьох нових магістралей, яку необхідно побудувати. Нині будівництво цієї дороги включено як пріоритетний проект у стратегію розвитку мікрорайону Рясне, розрахованої до 2024 р. Тому, впевнений, що терміни, які визначені для реалізації цієї стратегії, будуть дотримані, і ця дорога буде побудована», — розповів керівник управління інженерного господарства Олександр Одинець. 

За його словами, нова дорога розвантажить вулицю Шевченка, та дасть можливість сполучити мікрорайон Рясне, Рясне-2 з центром Львова за допомогою громадського електротранспорту.

Читайте також: Рясне 3.0. Як громадські простори змінять життя спального району

Наразі будівництво нової дороги перебуває на стадії проектування, техніко-економічне обґрунтування якого розробили у «Інститут просторового розвитку». Передбачено 4 варіанти побудови. Це різні за вартістю і різні за технічними рішеннями варіанти, з яких обиратимуть найоптимальніший робочий проект.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!