Рятувальникам Львівщини передали Вифлеємський вогонь миру

876 0
Його традиційно привезли в Україну пластуни.
Фото: Головне управління ДСНС у Львівській області

Фото: Головне управління ДСНС у Львівській області

Сьогодні, 23 грудня, рятувальникам Львівщини передали Вифлеємський вогонь миру. Його напередодні традиційно привезли в Україну пластуни. 

Джерело: Головне управління ДСНС у Львівській області

«Сьогодні Вогонь, запалений у Вифлеємі, від пластунів отримали рятувальники Львівщини. Традиційно передачу вогню пластуни розпочали зі скаутської пісні про Вифлеємський вогонь миру», — зазначили в ДСНС.

Читайте також: У Львові розпочали новий пластовий рік. Фото

Нагадаємо, що нещодавно військовослужбовцям 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України передали Вифлеємський вогонь миру.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!