У Львові рятувальники ліквідували пожежу, в якій загинув чоловік

1710 0
Під час розвідки задимленої квартири на ліжку виявили тіло загиблого чоловіка.
фото: скріншот з відео гу дснс україни у львівській області

фото: скріншот з відео гу дснс україни у львівській області

У квартирі на п'ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, що на вул. Пасічній, виникла пожежа. Повідомлення про це надійшло до служби порятунку 101 сьогодні вранці, 3 жовтня. Як повідомили в пресслужбі Головного управління ДСНС України у Львівській області, на момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон квартири вибивався густий чорний дим.

Під час розвідки задимленої квартири на ліжку виявили тіло загиблого чоловіка. Ним виявився власник квартири – чоловік 1963 року народження. О 08:42 вогнеборці локалізували пожежу, та о 08:44 повністю ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. Унаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 6 кв.м.

Додамо, що до ліквідації пожежі залучили 13 людей особового складу та три одиниці спецтехніки. Обставини обох подій та причина виникнення пожеж встановлюють.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!