Рятувальники просять утриматися від походів у гори через сніг та морози

1665 0
Сніг у Карпатах з’явився вранці у неділю.
Фото: Марія Карповець

Фото: Марія Карповець

У Карпатах суттєво похолодало і випав сніг. Рятувальники просять любителів гірського відпочинку утриматись від походів у гори, бо за таких умов дуже легко збитись із маршруту навіть досвідченим туристам. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України в Івано-Франківській області.

Для тих, хто наважиться на подорож, рятувальники радять пам’ятати про те, що безпека залежить від підготовки, дисципліни, дотримання елементарних правил безпеки, знання місцевості та її природних перешкод, відповідно підібраних одягу та взуття.

Читайте також: У Карпатах падає справжній сніг. Відео

Окрім цього, туристів, які йдуть у Карпати, просять зареєструватись і отримати консультацію працівників гірської пошуково-рятувальної служби.

Додамо, що сніг у Карпатах з’явився вранці у неділю. На гірськолижному курорті «Буковель» не виключають, що найближчим часом може розпочатися лижний сезон.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!