Рятувальники уже добу шукають львів'янина, який заблукав біля гори Піп Іван

2819 0
Чоловіка розшукують 10 рятувальників у складі двох пошукових груп, до пошуків залучили навіть румунських надзвичайників.
Фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост

Фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост

На Закарпатті рятувальники уже добу шукають туриста зі Львова, який заблукав у горах. Сьогодні надзвичайники відновили пошуки, також до пошуків залучили румунських рятувальників, бо львів'янин міг опинитися на кордоні. Про це Тvoemisto.tv розповіли у пресслужбі ГУ ДСНС у Закарпатській області.

Читайте також: Правила поведінки у морозну погоду: як уникнути переохолодження та обмороження

Повідомлення про те, що 25-річний львів'янин втратив орієнтир під час проходження туристичного маршруту на г. Піп Іван Мармароський, надійшло до Служби порятунку о 13.00 год 14 січня. Вчора заблукалого туриста не змогли відшукати, ввечері пошуки припинили через сильну заметіль і погану видимість. 

Сьогодні пошуки відновили 2 пошукові групи, у складі яких є 10 рятувальників та 4 одиниці техніки. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучили, зокрема, Рахівське гірське пошуково-рятувальне відділення. 

Також надійшла інформація, що він може бути опинитися на кордоні, тому до пошуків залучили також румунських рятувальників. Станом на 14.30 год 15 січня чоловіка ще не знайшли.

Читайте також: Львівські рятувальники оприлюднили перелік пунктів обігріву в області у мороз

Нагадаємо, через ускладнення погодних умов львів'ян просять утриматися від походів у гори.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!