Рятувальники запустили карту замінованих територій. Де дивитись

2172 0
На карті позначено території, де знайшли вибухівку.
Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

Державна служба з надзвичайних ситуацій запустила інтерактивну карту з місцями виявлення вибухонебезпечних предметів та небезпечних ділянок. Про це повідомляє ДСНС України.

На Київщині знайшли російський склад з боєприпасами

Щоденно відстежувати детальну динаміку робіт із розмінуванню можна на одній з карт. У ній вказана кількість виїздів, площа  розмінованих територій та кількість розмінованих вибухонебезпечних предметів в розрізі регіонів.

На ще одній карті відображаються місця (з похибкою до 30 метрів), де знайшли вибухонебезпечні предмети. Також можна відстежувати, чи вже знешкодили вибухівку чи ще ні.

Подати заявку про знахідку вибухонебезпечних предметів та відстежувати статус її виконання можна через сторінку з інтерактивною мапою на сайті або за номером 103.

Нагадаємо, що в умовах війни громадян України закликають бути пильними й обережними. Диверсійно-розвідувальні угрупування ворога можуть розкидати вулицями міста предмети, які начинені вибухівкою. Попередження були й щодо іграшок, мобільних телефонів, а також і залишених рюкзаків, пакетів у людних місцях тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!