Рятувальники завершили пошукові роботи на місці авіакатастрофи літака АН-26

1698 0
Внаслідок авіакатастрофи загинули 26 осіб
Фото:BBC Ukraine

Фото:BBC Ukraine

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій завершили роботи на місці авіакатастрофи літака АН-26 на Харківщині. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«Упродовж 26 вересня підрозділи ДСНС проводили роботи з пошуку тіл загиблих, розрізання елементів фюзеляжу та надання психологічної допомоги родичам загиблих. Проводяться слідчі дії», – йдеться у повідомленні.

У суботу, 26 вересня, голова Харківської обладміністрації Олексій Кучер повідомив, що рятувальники знайшли «чорні скриньки» літака Ан-26.

Читайте також: Авіакатастрофа АН-26. Стали відомі імена загиблих військовослужбовців

Нагадаємо, що 25 вересня поблизу міста Чугуїв у Харківській області неподалік від військового аеропорту сталося падіння літака АН-26 ЗС України. На борту перебували 27 осіб (7 членів екіпажу та 20 курсантів). Внаслідок катастрофи 25 вересня загинули 25 осіб, один військовослужбовець 26 вересня помер у лікарні. Ще один досі перебуває у лікарні.

У авіакатастрофі літака АН-26 на Харківщині загинули двоє уродженців Львівщини. Ростиславові Булію із села Торчиновичі на Старосамбірщині було 22 роки. У Харківській обласній лікарні помер 20-річний уродженець Львівщини Віталій Вільховий. Він вижив під час падіння літака, але мав 90% опіків тіла.

Детальніше про те, що сталось із літаком ЗСУ на Харківщині та про хронологію подій читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!