Саакашвілі у Львові помолиться за грузинських та українських вояків

2044 0
У п’ятницю, 8 серпня, до Львова приїде грузинський державний і політичний діяч, президент Грузії (2004-2013) Михаїл Саакашвілі. Тут він помолиться за загиблих у військових діях під час російсько-грузинської війни, прочитає відкриту лекцію для студентів та візьме участь у засіданні експертного клубу.
Фото: golos-ameriki.ru

Фото: golos-ameriki.ru

О 12:45 у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11) відбудеться заупокійна молитва і запалення свічок в пам’ять про загиблих у військових діях російсько-грузинської війни. Також помоляться за загиблими грузинськими та українськими солдатами, за територіальну цілісність України та Грузії. Нагадаємо, 8 серпня виповнюється шоста річниця вступу російських військ на територію Грузі

О 13:10 біля Гарнізонного храму відбудеться прес-конференція за Михаїла Саакашвілі та міського голови Львова Андрія Садового.

О 15:30 Михаїл Саакашвілі прочитає відкриту лекцію для студентів та громадських активістів. Лекція на тему «Реформи. Досвід Грузії» відбудеться у великій сесійній залі Львівської міської ради (каб. 202). Вхід – лише для зареєстрованих учасників. Додамо, реєстрація, яку оголосили вчора, завершилась за кілька годин.

Також о 16:45 в Українському католицькому університеті на вул Козельницькій відбудеться засідання експертного клубу «Самопоміч» за участю Михаїла Саакашвілі. Вхід на засідання – лише за запрошеннями. Представники преси зможуть відвідати засідання, представивши редакційне посвідчення. Зустріч організовує «Експертний клуб «Самопоміч» у співпраці із Львівською бізнес-школою. До участі організатори запрошують представників бізнесу, громадських активістів, освітян, журналістів, а також представників посольств та консульств.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!