Саакашвілі зустрівся із Садовим у центрі Львова. Відео

5239 0
Міхеіл Саакашвілі прибув до Львова, аби зустрітися з прихильниками на площі Ринок. Зустрічав його і міський голова Андрій Садовий.
фото: Politeka

фото: Politeka

Про це повідомляє з місця подій кореспондент Tvoemisto.tv. Після зустрічі на площі Ринок політики попрямували у Ратушу, куди наразі не пускають журналістів.

Нагадаємо, у  Державній прикордонній службі заявили про прорив у пункті пропуску "Шегині" та масове незаконне порушення державного кордону, а екс-президент та екс-губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі потрапив на державну територію України. Пізніше з’явилася інформація, що колона машин із Саакашвілі їде до Львова.

Працівники Державної прикордонної служби України встановлюють кількість людей, які незаконно перетнули кордон на КПП "Шегині". Про це у коментарі УНН повідомив помічник начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби Володимир Шеремет. На запитання про те, яка кількість людей незаконно перетнули кордон на пропускному пункті "Шегині", Шеремет відповів, що наразі ця інформація встановлюється.

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!