Політична реклама

Садочок на Зубрівській у Львові запрацює наступного року

1305 0
У січні розпочнуться ремонтні роботи в приміщенні дитячого садка на вулиці Зубрівській, 9, де раніше функціонувала Сихівська райадміністрація. Відтак вже влітку у садок можна буде набирати дошкільнят, повідомила в. о. начальника управління освіти Катерина Гороховська під час засідання виконавчого комітету.

На ремонтні роботи, за словами освітянки, проектанти озвучують необхідну суму в 5 млн грн. Проте з міської казни влада готова виділити 2 млн грн, в які потрібно «вкластися».

«Там великих перебудов, переобладнань не потрібно. Збережений паркет, система опалення. Треба замінити труби, оновити підвальне приміщення, зробити побілку, утеплити, вікна замінити, придбати меблі й інше обладнання. Найбільші об’єми робіт будуть з відновлення пральні та харчоблоку, бо заблоковані всі каналізаційні системи. Ми могли би вже влітку розпочати набір дітей», - зазначила Катерина Гороховська.

Нагадаємо, Сихівська районна адміністрація з приміщення по вул. Зубрівській, 9 переїхала ще 3 жовтня. Проте сьогодні там перебувають Сихівський відділ державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції та Сихівський відділ РАЦС, термін дії оренди на приміщення в яких діє до 1 січня 2012 року, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«В січні ми починаємо відновлення цього дитячого садка. Постараємося максимально швидко зробити ремонт і відкрити там дошкільний заклад. Є можливість відкрити у цьому приміщенні садочок на 200 місць», - розповіла Катерина Гороховська.

Відтак на виконкомі було обговорено питання що особливостей відновлення функціонування дошкільного навчального закладу. Серед головних питань – необхідність виготовлення проектно-кошторисної документації та кошти, які потрібні для повноцінної віднови дитячого садочка.

Джерело: ZAXID.NET

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!