Садовий досі хворіє. Засідання ради Львівської ОТГ цього тижня не буде

1608 0
Найімовірніше сесію перенесуть на 23 грудня.
Фото: Андрій Садовий

Фото: Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий здав повторний тест на коронавірус, він знову виявився позитивним, тому засідання ради Львівської ОТГ, яке мало відбутися 18 грудня, не буде. Про це Андрій Садовий повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Повторно отримав «позитивний» результат ПЛР-тесту. Почуваю себе вже краще, але коронавірус так легко не відступає. Лікар запевняє, що наступного тижня я вже зможу вийти з лікарняного», – написав Андрій Садовий.

Читайте також: Знову Садовий. Кар'єра, статки та передвиборчі обіцянки мера

За його словами, попередньо він планував 18 грудня відвідати сесію міської ради, утім засідання, ймовірно, проведуть в інший день.

«Вірус вніс свої корективи, тому реально можемо провести засідання 23 грудня. Питання, які стоять перед нами, важливі для нормального функціонування міста. Нам потрібно обрати секретаря ради та голів комісій», – додав Андрій Садовий.

Також мер додав, що зараз ведуться консультації з представниками усіх фракцій про бюджет міста на наступний рік, аби його могли ухвалити вчасно.

Нагадаємо, 7 грудня міський голова Львова отримав позитивний ПЛР-результат на коронавірусну інфекцію та пішов працювати онлайн.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!