Садовий розповів, чого чекає від комісії Зубка

1845 0
Садовий чекає, що Львову відкриють доступ до інших полігонів і дадуть ділянку під резервний полігон.
Фото: mistovechirne.in.ua

Фото: mistovechirne.in.ua

На запитання журналістів, чого Садовий чекає від сьогоднішнього засідання в обласній адміністрації під керівництвом віце-прем'єра Генадія Зубка, він відповів: «Щоби відкрили полігони, куди ми могли б вивозити сміття, і щоби надали ділянку під резервний полігон для Львова, бо йдеться про безпеку мільйонного міста».

Також мер Львова розповів, що він попередньо не спілкувався з Генадієм Зубком, але водночас зазначив, що стільки разів спілкувався з Гройсманом, Зубком і Кістіоном, що можна написати книжку. «Вони достеменно володіють ситуацією. Якщо він (Зубко, - Ред.) отримав команду вирішити проблему, тоді він буде працювати. Якщо ж буде черговий етап брудної політики – трошки відтискаємо, щоби знову дотиснути, то ми це одразу побачимо».

Читайте також: П’ять речей, які особисто ви можете зробити для виходу зі сміттєвої кризи 

Садовий підкреслив, що місту потрібні угоди на вивезення сміття на наступні 2 роки (поки не збудують сміттєпереробний завод) і реальна ділянка під резервний полігон для Львова і 4-х районів, які також не мають куди вивозити сміття.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!