Садовий вважає, що Зеленський може отримати підтримку та розуміння у Львові

17724 1
Також міський голова Львова розповів, чому, на його думку, Львівщина проголосувала переважно за Порошенка.
фото: Апостроф

фото: Апостроф

Міський голова Львова та екс-кандидат у президенти України Андрій Садовий вважає, якщо переможець виборів Володимир Зеленський матиме один із своїх перших візитів до Львова, матиме розмову зі львівським істеблішментом, то «я думаю, він буде мати підтримку і розуміння». Про це він сказав під час марафону на Hromadske.ua.

Читайте також: Народовладдя та добрі дороги. Що насправді обіцяє у своїй програмі Зеленський

За його словами, «Самопоміч» також готова підтримувати в парламенті ініціативи Зеленського.

«Ми будемо підтримувати всі закони, які будуть корисні для держави. Ми це робили впродовж всієї каденції і будемо робити до її кінця. Треба служити людям, які тебе обирають. Якщо він хоча б на міліметр зійде з проукраїнського курсу, його чекає біда», — каже Андрій Садовий.

На його думку, Львівщина стала єдиною областю, яка підтримала Петра Порошенка на виборах, через позицію чинного президента щодо ЄС і НАТО.

Читайте також: Як львів’яни у соцмережах дякують Порошенку за президентство

«Львів — найбільше україномовне місто світу, і Львів дуже переживає. Ми хочемо, щоб Україна рухалася чітким курсом: Європа — ЄС — НАТО, і, напевно, від Зеленського люди не отримували чітких меседжів. А Порошенко це говорив твердо, кожного дня, системно», — вважає Садовий.

Нагадаємо, учора, 21 квітня, в Україні відбувся другий тур президентських виборів. За попередніми результатами, Володимир Зеленський впевнено переміг Петра Порошенка.


Читайте також:
22 Квітня, 2019 22:14
Ярина Пане мер ніяк не можете прийняти кого підтримав Львів? А знаєте чому Львів підтримав Порошенка- тому що Він патріот від душі тобто справжній , а не патріот за вигоду.Але вам цього не зрозуміти!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!