Садовий задоволений явкою львів'ян і каже, що готовий співпрацювати з «Європейською солідарністю»

13760 0
За його словами, у Львові ніколи не було такої брудної кампанії, як за ці пів року.
Фото: Андрій Садовий

Фото: Андрій Садовий

Андрій Садовий задоволений явкою львів'ян на виборах і каже, що тепер потрібно зменшити рівень напруги у Львові. Про це він сказав у коментарі Тvoemisto.tv після оголошення результатів екзит-полів.

Як реагують у штабі Андрія Садового на результати екзит-полів

«Бачите, що явка була дуже великою, можливо навіть буде більшою, ніж була у першому турі. Я б хотів, щоб на 10-ту вечора мали протоколи з мокрими печатками і ми могли нормально працювати. Дуже важливо у наступні дні зменшити цей градус агресії і напруги», – наголосив міський голова.

Андрій Садовий каже, що готовий співпрацювати із депутатами «Європейської солідарності» та іншими у раді Львівської ОТГ.
 

«За весь мій час роботи міським головою у нас ніколи не було більшості і меншості. Ми при ключових голосуваннях мали єдину позицію. Згідно зі статутом міста, ми маємо спільно напрацювати програму на цю каденцію. Я не допускаю інших варіантів, вони можуть бути шкідливими і для Львова і для України», – сказав Садовий.

Коментуючи плани на посаді голови Львівської ОТГ, політик каже, що має тепер більше досвіду і розуміння моменту ситуації.

«По-перше, це пандемія, і кінця краю не видно. Тому треба збільшувати резерв ліжок. Також дати імпульс депутатам. Ми повинні працювати як єдина команда», – сказав Садовий.

Для нього, зізнається, найважчим був рівень фальші та бруду. За його словами, у Львові ніколи не було такої брудної кампанії, як була за ці пів року.

Читайте також: Що обіцяє Садовий зробити для Львова. Аналіз програми

Нагадаємо, що сьогодні у Львові відбувся другий тур виборів голови Львівської ОТГ. Явка станом на 18.00 год склала близько 30%. За даними екзитполів, Андрій Садовий перемагає у другому турі виборів голови Львівської ОТГ. 

За попередніми даними соціологічної компанії Liberty Report на замовлення студії Савіка Шустера, за Андрія Садового проголосували 62,8% виборців, натомість за Олега Синютку 37,2% тих, хто прийшов на дільниці. За даними Cоціологічної агенції Fama, Андрія Садового підтримали 62,3% мешканців ОТГ, а Олега Синютку – 37,7% виборців.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!