Садовий заявив, що у разі потреби готовий віддати частину ратуші під адміністративні державні будівлі

2200 0
Міський голова каже, що краще робити все для такого, аби уникнути агресії.
Фото Надії Марченко

Фото Надії Марченко

Міський голова Львова Андрій Садовий каже, що готовий у разі вторгнення Росії до України віддати частину ратуші під адміністративні державні будівлі, однак додає, що краще було б цього не допускати. Про це він заявив в інтерв’ю ВВС. Україна.

«З ратуші я не збираюся наразі нікуди виїжджати, але, якщо треба буде половину ратуші віддати під адміністративні державні будівлі, ми готові… Я готовий віддати всім, хто буде цього потребувати. Ще раз наголошую – краще цього не допускати», – каже він.

Читайте також: Садовий закликав львів'ян самостійно прибрати укриття

Водночас міський голова додає, що краще робити все для такого, аби уникнути агресії.

Нагадаємо, що напередодні Андрій Садовий також заявив, що Львів готовий прийняти тих, хто шукатиме безпеки та притулку. Зокрема, його сім'я була б готова за потреби прийняти іншу. А детальніше про те, що робить Львів та Львівщина для того, аби підготуватися до можливого вторгнення Росії, як розгортають тероборону у місті та області, чи є належні укриття та дієва система оповіщення населення, читайте матеріал за посиланням. Оновлену інтерактивну карту з укриттями у місті дивіться тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!