На Львівщині ще одну колонію виставили на продаж

5308 0
Виправний центр припинив роботу.
Фото: з Інтернету

Фото: з Інтернету

Державну установу «Самбірський виправний центр (№121)» на вул.І.Франка,4 включено до переліку інвестиційно-привабливих об’єктів державних установ. Об’єкт планують приватизувати.

Про це повідомила Самбірська міська рада.

Майно установи піде з молотка на електронних майданчиках. На земельній ділянці знаходяться будівлі загальною площею 16,8 кв.м., сама площа земельної ділянки – 2,16 га. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Нагадаємо, Міністерство юстиції України готує до продажу з аукціону низку в'язничних будівель, що протягом року не використовувались за призначенням.

Колишню виправну колонію №48, що на вулиці Хуторівка, 2, продадуть на аукціоні 3 червня. Львів стане одним із перших міст в Україні, де проведуть такий аукціон в рамках програми приватизації колишніх тюрем і колоній.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!