Політична реклама

Самооборона у Львові матиме власний транспорт

1395 0
Штаби народної самооборони області забезпечать транспортом, засобами захисту та зв'язком.

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій вчора, 11 березня, провів засідання Асоціації місцевих рад Львівщини, де говорили про організацію та забезпечення функціонування у кожному з міст та районів Львівської області штабів народної самооборони, -  повідомили у прес-службі Львівської облради.

Зокрема, за словами Петра Колодія, до таких штабів мали би ввійти представники офіцерського складу, «афганці» та «самооборонівці» та інші. «Ці люди повинні організувати штаби самооборони, до складу яких має увійти обороноздатне населення міста та району, - сказав Петро Колодій. - І, якщо виникне така потреба, ці люди повинні стати на захист нашої області та країни».

Голова облради зауважив, що зараз він працює над вирішенням питання щодо забезпечення представників таких штабів транспортом, одягом, засобами захисту та зв'язку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!