Політична реклама

Самооборона у Львові не блокувала роботу ринків

1650 0
Координатор «Народної самооборони» у Львові, депутат міської ради Валерій Веремчук каже, що блокування активістами з «Автономного опору» адміністрацій ринків – це звичайнісіньке розхитування ситуації у місті.

Про це він заявив сайту Вголос.

«Дії захопників я оцінюю дуже негативно, критично. Я за можливості спілкуюся з ними пояснюючи, що блокування – це на сьогоднішній день не метод вирішення конфлікту. Це розхитування ситуації сьогодні у Львові. Це на руку явно не українським силам».

Валерій Веремчук запевнив, що львівська «Народна самооборона» жодного стосунку до таких блокувань не має. «Ми – виключно за законний метод вирішення конфліктів. Нагадуємо всім, що революція закінчилася. Сьогодні у нас існує агресія із зовні, а в середині держави у нас має працювати правова система, правова держава. Власне, за це і постав Євромайдан – за правову державу».

Відтак, керівник львівської «Народної самооборони» нагадує блокувальникам, що їхні дії сьогодні – «є поза законним полем, цього робити немає підстав, і нема потреби».

Нагадаємо, 26 лютого о 9:30 адміністративні приміщення ринку «Привокзальний» захопили представники Львівської обласної асоціації Вільних профспілок, руху «Автономний опір». Є інформація, що активісти заблокували роботу ще кількох міських ринків, зокрема ринок «Торпедо» та базар на вулиці Чорновола.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!