Політична реклама

Samsung розробить мобільний браузер

1165 0
Найбільший виробник смартфонів, компанія Samsung, розробляє власний мобільний браузер, який встановлюватиметься на пристрої компанії.

Як браузер Samsung обрала веб-движок (набір компонентів, необхідний для обробки і відображення інтернет-сторінок) WebKit. Цей же веб-движок вже використовується у мобільній версії Apple Safari, штатному браузері платформи Google Android, а також мобільній версії Google Chrome, випущеній на початку поточного року. Крім того, WebKit лежить в основі багатьох браузерів для комп'ютерів.

Samsung найняла у свій R&D-центр у США кілька фахівців з WebKit, які вже приступили до створення браузера. 

Нова програма повинна дозволити Samsung виділити свої продукти на тлі інших Android-пристроїв. Однак конкуренція з Chrome буде непростою, оскільки програма від Google надає користувачеві додаткові переваги, зокрема, синхронізацію даних (закладок, історії відвідувань тощо) між мобільною і настільною версією браузера.

Samsung лідирує в сегменті смартфонів: за даними аналітичної компанії IDC, в другому кварталі поточного року на частку цього виробника припала майже третина всіх відвантажених на ринок апаратів.

Джерело: ВКурсе


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!