Політична реклама

Samsung випустить гнучкий смартфон

1577 0
Samsung збирається випустити на ринок гнучкий смартфон вже на початку 2013 року. Дисплеї таких телефонів будуть зроблені з пластику, а не зі скла.

Пристрій можна буде носити, згорнувши в трубочку. До того ж такі телефони майже неможливо розбити.

Як повідомляє "ТСН", посилаючись на The Wall Street Journal, компанія вже показала нові дисплеї деяким клієнтам. За словами видання, нова технологія перебуває "на останній стадії розробки".

Пластичність пристрою досягнута за рахунок того, що замість скла в екрані використані гнучкі полімери. Нові дисплеї можна згинати і м'яти, вони практично не страждають від падінь і ударів. Створення гнучкого екрану стало можливо завдяки органічним світловипромінюючим діодам.

Виявилося, що їх можна вбудовувати в структуру пластичних матеріалів, наприклад, пластику або фольги.

Близько року минуло з того часу, коли Samsung продемонструвала концепт телефону Galaxy Skin з вбудованим гнучким OLED-екраном з роздільною здатністю 800 x 480 пікселів.

У продаж пристрій так досі і не надійшов, оскільки, судчи з усього, на шляху до створення гнучких дисплеїв і пристроїв з ними лежить чимало підводних каменів. Компанія також працює над технологією, яку потенційно можна буде використовувати для створення цифрових плакатів і одягу з вбудованим дисплеєм, стверджує The Telegraph.

Зараз Samsung щосили намагається створити собі імідж виключної компанії, легенди поза конкуренцією. Випуск гнучких дисплеїв може їй у цьому допомогти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!