На правах реклами

Чому психологічні аспекти хвороби важливі і хто їх лікує

1900 0
Погана екологія, напружена соціально-економічна та політична ситуація у країні та безліч інших чинників щодня впливають на стан нашого здоров’я, що часто спричиняє не лише фізичні, але й психологічні проблеми.
Фото: «Sanolife»

Фото: «Sanolife»

Більшість як державних, так і приватних медичних центрів займаються лікуванням захворювання, не заглиблюючись у причини, які призвели до цього стану. Проте часто фізичні хвороби можуть спричинити і психологічні аспекти. Саме наявність у людини психологічних проблем унеможливлює нормальне функціонування різних важливих аспектів її життя, а в сучасному динамічному і складному світі дедалі більше людей відчувають, що не можуть впоратися зі своїми проблемами самотужки. Тож для вирішення цієї ситуації потрібні негайні рішення. Так, 15 травня у Львові розпочала свою роботу клініка психологічного і фізичного здоров’я «Sanolife».

Головним принципом, яким керується клініка, є «лікування людини, а не захворювання». Багатопрофільний медичний центр обладнаний за останнім словом техніки. У ньому надають всі види медичних послуг для дорослих. Крім того, учасники АТО (тепер ООС) можуть отримати безкоштовні консультації психіатра та психолога клініки, що надзвичайно важливо в умовах війни на сході України, яка, на жаль, триває і досі. Для виявлення захворювань на початковій стадії і своєчасного призначення лікування застосовується діагностичне обладнання експертного рівня. Вберегти фізичне здоров’я пацієнта допоможуть фахівці за напрямами терапії, неврології, кардіології, ендокринології, дерматології, урології, УЗД та інших сфер здоров’я людини.

Зокрема, у клініці «Sanolife» використовують багато видів психотерапії, кожен з яких має свої методики, і підбираються вони індивідуально. Основний спосіб – це розмова, але можуть бути і тести, опитування, моделювання ситуацій, робота з піском та інші інструменти. Терапевтичне відділення тут має на меті лікування великого переліку соматичних захворювань. УЗД, лікарі-неврологи (невропатологи) клініки «Sanolife» здійснюють комплексний підхід до лікування неврологічних захворювань, проводячи лікування за результатами ретельного і повного діагностичного обстеження пацієнта.

Крім того, у клініці проводять видалення будь-яких шкірних новоутворень в амбулаторних умовах, адже дерматологія, традиційно, є одним з основних напрямів роботи «Sanolife». Висококваліфіковані дерматологи з великим практичним досвідом роботи використовують тільки ультрасучасні методики діагностики та лікування шкірних захворювань. Кардіологія представлена кращими фахівцями з багаторічним досвідом, що дозволяє впевнено долати проблеми, пов’язані із серцево-судинною системою. Ультразвукова діагностика (УЗД) в клініці «Sanolife» представлена ультрасучасними методами візуалізації внутрішніх органів, що допомагають лікареві з високою точністю на ранніх етапах виявити патологічні зміни.

Тож клініка «Sanolife» – це дійсно комплексний підхід до вирішення індивідуальних потреб у сфері здоров’я, і тепер кожен може пройти лікування в одного з лідерів приватної медицини. До того ж, клініка зручно розташована в історичному центрі Львова, на вул. Тернопільській, 19.

Записатись на консультацію можна за телефонами: 068 77 57 710 та 068 77 577 11.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!