Санстанція дозволила купатися в озерах біля Львова

4279 0
На території Львова три рекреаційні зони, які отримали погодження держсанепіднагляду, і де можна відпочивати. Це Винниківське озеро, водойма у Брюховичах та на вул. Горбачевського у Львові.
Фото: vinniki.gdegorod.

Фото: vinniki.gdegorod.

1. Винниківське озеро – м. Винники, вул. Б. Хмельницького. Озеро знаходиться в долині р. Марунька серед лісових масивів. Озеро протічне. Довжина його – 440 м., ширина – 380 м., загальна площа - 6.9 га, глибина озера біля дамби – 5 м. Ширина пляжної зони до – 50 м. Перед озером є будки для переодягання, лежаки, парасолі, магазини та мангали. На озері можна покататися на катамаранах, човнах, пограти в пляжний футбол чи волейбол.

2. ТзОВ «Колиба» с.м.т. Брюховичі, вул. Бурденко, 14. Три озера знаходяться у верхів'ї долини лівої притоки річки Полтви. Озера проточні, стік і заповнення озер здійснюється через шлюзи. Озера утворюють каскад з 3-х дамб.

3. ТзОВ НВФ «Вікос», м. Львів, вул. Горбачевського. Головний вхід до комплексу розташований на вул. Горбачевського, допоміжний в’їзд - від вул. Моршинської. Складовими комплексу є басейн, тенісні корти, майданчик для гри у скраклі, ігрові майданчики, а також приміщення різного функціонального призначення.

На сьогодні, за результатами лабораторних досліджень, вода у всіх озерах відповідає вимогам СанПіН № 4630-88 «Охорона поверхневих вод від забруднення» та ДСанПіН 2.2.4.-171-10 «Гігієнічні вимоги води питної, призначеної для споживання людиною». При паразитологічних дослідженнях гельмінтів не виявлено.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!