Санта та її друзі шукають нових господарів. Фото

1696 0
Забрати собаку можна на вулиці Промислові, 56.
Фото: ЛКП «Лев»

Фото: ЛКП «Лев»

У ЛКП «Лев» 10 нових підопічних шукають дім. Познайомитись із ними можна щодня із 8:00 до 20:00 у Центрі адопції підприємства на вул. Промисловій, 56 у Львові.

Аксель, 4 роки. Місце відлову: вул. Мудрого. Шустрий, милий собака. Абсолютно домашній. Видно, що його любили, водили до грумера і вчили хорошому. Йому шукають попереднього господаря.

Аліса, 2 роки. Місце відлову: вул. Жовківська. Ефектна, гавкуча, інтелігентна собачка. Жвава, в ній вир емоцій, готова бігти за друзями на край землі. Можливо, вона загубилася.

Роузі, 3 роки. Місце відлову: вул. Липинського. Стаффордширський тер'єр. Розумна, врівноважена, хороша дівчинка. Знає команди. Але її стан здоров'я та емоційне пригнічення свідчать про те, що вона була в біді.

Атлас, 2 роки. Місце відлову: вул. Любінська. Метис лабрадора. Ідеальний хлопець, слухняний, вродливий, вихований. Далеко не худенький, тож його можуть шукати.

Люций, 4 роки. Місце відлову: вул. Любінська. Активний, гавкучий, крупний барбос. Голова, як кавун, і дуже солодка посмішка. Цілком ймовірно, що жив з людьми, але вирушив шукати собі дружину.

Стіч, 1 рік. Місце відлову: вул. Драгана. Маленький, смішний симпатюлька. Енергії в ньому – хоч відбирай. Може годину бігати по колу, доганяючи свій хвіст і думаючи, що він артист цирку.

Меліса, 5 років. Місце відлову: вул. Хмельницького. Це невеличка, тиха і така лагідна дівчинка.

Луі, 3 роки. Місце відлову: вул. Вернадського. Високий, дужий, королівський собака. Солідно і доглянуто виглядає, ним раніше хтось займався. Не агресивний, але за потреби може гавкнути так, що клітка дрижить.

Санта, 2 роки. Місце відлову: вул. Лінкольна. Юне, потішне лисенятко. Хоробра, розумна. 

Гледіс, 3 роки. Місце відлову: вул. Шевченка. Дуже душевна собака. Крупна, має великі вуха, але це їй не заважає бути неймовірно жіночною. Така м'яка, чуйна. Вона майже не гавкає, але багато сумує.

Фото Ірини Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!