Саудівський лоукостер відновить прямі рейси до Львова

1314 0
Авіакомпанія розпочне польоти навесні 2022 року.

Авіакомпанія Flynas відновить прямі рейси зі столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяда до Львова. Польоти розпочнуть з 3 травня наступного року. Про це повідомляє avianews.

Читайте також: У Львові за 300 тисяч грн створять додаток для туристів зі східних країн

Рейси виконуватимуть тричі на тиждень – по вівторках, четвергах і суботах. Попри те, що лоукостер позиціонує себе як бюджетний перевізник, вартість квитків в обидві сторони без багажу становить 720 доларів. Зокрема, це через велику тривалість перельоту – 5,5 год. Також рейс здебільшого орієнтований на арабських туристів, які приїжджають у країни з прохолоднішим кліматом, коли у них настає період спеки. Як правило, це з середини червня до середини вересня.

Вперше Flynas розпочав польоти в Україну влітку 2021 року. У червні авіакомпанія здійснила рей до київського аеропорту у Борисполі, а в липні – до Львова.

Зі Львова лоукостер літав за трьома напрямками – до міст Ер-Ріяд, Джедда та Ель-Касім. Зокрема, останні два маршрути виконували як один суміщений рейс із проміжною посадкою. Однак восени авіакомпанія припинила усі польоти до Львова. Наразі виконується тільки рейс із Києва до столиці Саудівської Аравії.

Читайте також: Шанс на відновлення. Як Львів стає центром для туристів з Саудівської Аравії

Нагадаємо, що 3 липня у Львові приземлився перший регулярний рейс із Саудівської Аравії. Лоукостер із Саудівської Аравії Flynas виконував польоти з Ер-Ріяду до Львова щовівторка і щосуботи. Також 7 липня авіаперевізник запустив ще один рейс Джедда – Ель-Касим – Львів. Його здійснював двічі на тиждень – у середу та в неділю.

Крім того, авіакомпанія SkyUp з серпня також виконує рейс за маршрутом Даммам – Львів. 

Чим приваблює Україна та Львів зокрема туристів із Саудівської Аравії, читайте у матеріалі на Тvoemisto.tv.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!