Політична реклама

Сайт "Львів соціальний" змінив адресу

2613 0
Управління соціального захисту оновило сайт «Львів соціальний», який тепер можна знайти за новою адресою: social.lviv.ua.

На сайті можна знайти інформацію про різні види соціальних допомог, пільг, субсидій, роботу відділів соціального захисту, підпорядкованих бюджетних установ, неурядових організацій, фото і відеогалерею, інформує прес-служба Львівської міськради.

Послуга запису на прийом в режимі «он-лайн» є збереженою. Користувач, зайшовши на сайт, може заповнити спеціальну форму і записатись на прийом у відділ соціального захисту свого району на конкретну годину. Прийом мешканців по запису через інтернет провадиться по вівторках та четвергах, аби зберегти впорядкованість потоку заявників.

Також на сайті є контактна інформація відділів соціального захисту і, звичайно, як і раніше, на сайті є можливість записатись на прийом з допомогою електронної пошти та отримати відповіді на усі запитання. Є електронна заява, яку можна заповнити та роздрукувати і додати її до пакету документів для максимально швидкого оформлення субсидій, - розповіла Наталя Федорович, начальник управління соціального захисту ЛМР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!