Сайт Львівгазу досі працює зі збоями через кібератаку

2736 7
Через масштабну кібератаку, яка вразила українські підприємства та державні установи, сайт ПАТ «Львівгаз» й досі працює зі збоями.
Фото: provse.te.ua

Фото: provse.te.ua

Роботу сайту частково відновили, проте періодично доступ до особистих кабінетів знову закривається. Зараз проблему вирішують, коли робота сайту буде відновлена повністю – невідомо. Про це для Tvoemisto.tv розповіла фахівець із зв'язків з громадськістю ПАТ «Львівгаз» Ірина Палига.

«Через збої в роботі сайту, користувачі не можуть зайти в свій особистий кабінет. Подати показники лічильників можна через контакт-центр, а також за допомогою СМС», – розповіла Ірина Палига .

Також вона додала, що лінії контакт-центру перезавантажені, тож краще надсилати СМС-повідомлення на номер 7104.

Номер контакт-центру: (032) 29 07 104. 

Також на сторінці ПАТ «Львівгаз» у Facebook перерахували послуги, які доступні на офіційному сайті.

 


Читайте також:
16 Липня, 2018 23:09
Ряба шапка Сербан і Войсович кончені [***]аси.
26 Квітня, 2018 01:03
Осташук Кожен день звільняються люди,а нові не приходять у зв’язку з низькою зарплатою.Ці [***]аси як Сербан ,Войсович,Бойко дальше крадуть.В цих ху їв зарплати що можна цілу дільницю утримувати рік.Ви кончені [***]аси як вас земля ще носить.
15 Квітня, 2018 01:16
Лена В тій канторі рога і копита ще працює ще один дебіл лисий недоношений на прізвисько Бойко.Помішаний на малолетках
15 Квітня, 2018 01:15
Лена В тій канторі рога і копита ще працює ще один дебіл лисий недоношений на прізвисько Бойко.Помішаний на малолетках
27 Листопада, 2017 00:05
Бойко Ви [***]і Войсович і Сербан скільки ще будете знущатись з працівників.Що ви зробили з підприємства [***].Йдіть вже [***].Вертайте Зленка назад щоб вам морди набив.
9 Вересня, 2017 00:33
Міша Як можуть робити сайт коли в Львівгазі фактично нема вже програмістів.Той Войсович напевно в дитинстві добре головою вдарився і нерозуміє що неможна стільки красти і думати за себе ,а трохи треба думати за роботу яка тебе годує.Ну як можна там робити з такою зарплатою і таким ставленням.Хай та жирна свиня трохи спустесця а то я бачу його люди спустять.
4 Липня, 2017 16:30
666 ... а от сайти львівводоканалу і львівенерго працювали і працюють , і ніяка "кібератака" на них не подіяла ... просто в того "сайту" конкретно "крива підлога" , або тамтешнім "спеціалістам" дещо в штанях тисне-заважає ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!