Сайт Укрзалізниці відновив роботу

1954 0
В Укрзалізниці закликають не скуповувати масово квитки онлайн, оскільки на сайті все ще можуть траплятися збої.
Фото: dniprograd.org

Фото: dniprograd.org

Сайт АТ «Укрзалізниця» відновив роботу у звичному режимі. Про це йдеться на сайті відомства.

Учора на сайті відкрили продаж на деякі рейси після 20 грудня, що спричинило ажіотаж і сайт працював із перебоями. Внаслідок цього, пасажири, які купували та оплатили квитки онлайн, не змогли отримати їх на електронну пошту через перебої на сайті перевізника. 

Читайте також: 10 лайфхаків для пасажирів Укрзалізниці

«Упродовж 4 грудня 2018 року було оформлено 244 тисячі місць для проїзду у пасажирських поїздах, із них 148 тисяч квитків (61 % від загальної кількості) - пасажири придбали через інтернет, решту – у залізничних касах», – кажуть у відомстві.

В Укрзалізниці кажуть, що сьогодні всі недоліки сайту виправили, тож пасажирам почали надсилати куплені квитки на пошту. Пасажирам, яким квитки досі не надійшли, радять звертатися за тел. (044) 591-19-88 та електронною адресою: [email protected] або Skype: uz_booking. Водночас в Укрзалізниці закликають не скуповувати масово квитки онлайн.

Читайте також: Укрзалізниця тимчасово заборонить повертати квитки онлайн

Після продажу всіх квитків на постійні потяги, АТ «Укрзалізниця» почне продавати квитки на додаткові потяги, яких цього року очікують не менше 30.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!