Сайт із видачі закордонних паспортів «упав» через великий попит

3479 0
Після новини про безвіз українці обвалили сайт з видачі закордонних паспортів.

Сайт держпідприємства не витримав напливу користувачів, зацікавлених отриманням закордонного паспорта. Після оприлюднення результатів голосування Європарламенту, інтернет-ресурс перестав працювати, інформує УНІАН.

ДП "Документ" не працює, так як перевищений ліміт запитів до нього. Підприємство входить до сфери управління Державної міграційної служби України та надає послуги з оформлення закордонного паспорта і низки інших документів.

Читайте також: Коли і як насправді діятиме безвіз: у запитаннях і відповідях

Нагадаємо, сьогодні, 6-го квітня, відбулося голосування Європейського парламенту щодо надання Україні візової лібералізації, під час якого ухвалили рішення щодо запровадження безвізового режиму з Україною. Рішення підтримали 521 європарламентар, проти висловилися 75, утрималися 36. Його має затвердити  Рада Євросоюзу. Рішення набуде чинності через 20 днів після опублікування.

Додамо, після прийняття безвізового режиму з ЄС тільки власники біометричних паспортів уникнуть походів до консульств та візових центрів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!